klimbos harderwijk

Klimbos Harderwijk: Leuk en actief uitje in de gemeente Harderwijk

Wilt u iets leuks en actiefs doen met uw gezin? Ben je al eens op een Klimbos geweest? Zo ja, dan is dit het artikel voor u! Lees verder om meer te weten te komen over Klimbos Harderwijk. Dit is een indoor klimhal in de gemeente Harderwijk die een andere ervaring biedt dan het traditionele rotsklimmen in de buitenlucht. Het personeel is zeer deskundig en zal kinderen leren hoe ze veilig kunnen klimmen en hoe ze plezier kunnen maken. Je kunt hier ook boulderen, wat geweldig is omdat het een workout is waarbij ook mensen die niet van hoogtes houden kunnen genieten van de sport!

Niet zo maar een klimbos

Iedereen heeft een andere indruk van het Klimbos Harderwijk. De één vindt het een interessante uitdaging, de ander vindt het misschien leuk om met de touwen te spelen en maakt zich helemaal geen zorgen over het voltooien van een route! Wat uw individuele ervaring ook is, ziplinen door dit bos of een vrije val van 16 meter hoogte zult u nooit vergeten.

Gelegen aan snelweg de A28

Klimbos Harderwijk is een spectaculair klimavontuur, onderdeel van Adventurepark Harderwijk. U kunt ons vanuit alle richtingen gemakkelijk bereiken – of u nu Zwolle, Apeldoorn of Amsterdam en Amersfoort komt bezoeken! Er zijn veel leuke restaurants hier in onze gezellige Hanzestad op de Veluwe; er is altijd wel iets voor iedereen die op zoek is naar een uitje met vrienden, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of schoolreisjes. Wij hebben ook alles wat uw gezin nodig heeft dus kom vandaag nog langs bij Klimbos Harderwijk!

De beklimming begint met een klim van 100 meter aan de touwen, daarna moet je je vrienden volgen in verschillende ziplines en klimparcoursen. De ervaring wordt afgesloten met een parachutesprong in een open veld vanaf 16 meter hoog!

De reis om hier te komen was uitdagend maar de moeite waard: stijg op naar grote hoogten terwijl je geniet van een vrije val van meer dan 200 meter, evenals andere leuke activiteiten zoals tandem ziplijnen en lastige klimparcoursen. Zin in een actieve ochtend of dag? Dit is een geweldige klim ervaring voor jong en oud. Bezoek deze mooie plek met vrolijk personeel voor een unieke ervaring.

Een leuk dagje uit

Bezoek het Klimbos Harderwijk, een spannend dagje uit voor iedereen! Er zijn niet alleen uitdagende klimparcoursen in dit bos, maar ook free-falling en ziplinen. Kom met uw gezin of bedrijf om eens iets anders en spannends te beleven tijdens uw volgende uitje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *