La Cubanita Harderwijk

La Cubanita: Authentieke Cubaanse keuken in Harderwijk

We hebben het allemaal meegemaakt. Je hebt honger, maar je weet niet wat je moet eten. Daarom hebben wij la Cubanita in Harderwijk voor u! Dit authentieke Cubaanse restaurant biedt een verscheidenheid aan heerlijke gerechten die uw craving zal bevredigen, ongeacht wat het is. Of u nu iets nieuws wilt proberen of bij uw favoriete gerecht wilt blijven, la Cubanita heeft de lekkerste tapas voor u!

Hoe werkt het

Het restaurant werkt met een bestelsysteem. U kunt onbeperkt gerechten van de kaart bestellen voor een vaste tijd en hebt keuze uit een allerlei overheerlijke tapas. De totale kosten zijn €19,50- per persoon, en u betaalt la Cubanita Harderwijk vooraf voordat u aan tafel gaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er de hele dag door voldoende eten beschikbaar is, terwijl u toch niet meer betaalt dan wat la Cubanita gemiddeld per gerecht in rekening wil brengen (dus ongeacht hoeveel er besteld is). Het kan heel soms voorkomen dat gerechten op zijn: dit kan af en toe gebeuren! Indien mogelijk probeert la Cubanita deze te vervangen door soortgelijke items; maar ze zullen dit niet altijd onmiddellijk kunnen doen omdat sommige ingrediënten gewoon niet beschikbaar.

Hoe lang mag je eten?

De la Cubanitas heeft een uitstekende menukaart met heerlijke gerechten die wij graag met u willen delen! U kunt gedurende twee uur zoveel eten bestellen als u wilt. U betaalt la cubanita harderwijk per persoon, en de totale kosten zijn €19,50-. Daarnaast betaalt u nog los voor de drankjes. La Cubanita heeft ook erg lekkere cocktails op het menu staan.

Kindermenu

Kinderen proberen graag nieuwe dingen, en wat is een betere manier voor hen dan iets van ons Kids Menu te proberen? Wij serveren tapas voor kinderen van 4-11 jaar voor een gereduceerd tarief van €10 op zondag tot en met donderdag. Op vrijdag en zaterdag kunnen ze in de swing van het restaurant komen met speciaal geprijsde gerechten die gekleurd zijn met hun favoriete kleuren!

Onbeperkt Tapas Eten!

Zondag tot en met donderdag kun je onbeperkt tapas eten voor €19,50, en op vrijdag en zaterdag is het maar €4 extra om van dezelfde gerechten te genieten! U kunt kiezen uit onze gehele menukaart, maar groepen van 10 of meer dienen vooraf contact met ons op te nemen. We serveren geen kraanwater als onderdeel van dit arrangement, in verband met de prijsstellin

U vindt La Cubanita aan de Hoogstraat 47 – 49 in Harderwijk! Reserveren kan via het telefoonnummer 0341-429203.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *