harderwijk parkeren boulevard

Parkeren op de Boulevard in Harderwijk

Harderwijk is een prachtige stad in Nederland. De boulevard van Harderwijk biedt vele mogelijkheden om te winkelen en geweldige restaurants. Als u van plan bent om deze plaats te bezoeken, zorg er dan voor dat u eerst ons artikel over parkeren op de boulevard leest!

De mooiste boulevard van Nederland

De mooiste Boulevard van Nederland is goed bereikbaar met de auto. Lees hieronder waar u kunt parkeren. Let op: koop altijd een kaartje of gebruik een parkeerschijf, want zo niet dan staat ons hardwerkende team op de stoep om uw dure boete van €140,- uit te schrijven! Houdt u zich aan de regels? Dan staat niets u in de weg om te genieten van de prachtige boulevard van Harderwijk – lees hier hoe en waar u dat kunt doen!

Wow, het is moeilijk om een parkeerplaats te vinden in Nederland! Als u ons mooie land bezoekt, dan heb ik goed nieuws voor u. U kunt uw auto parkeren in de buurt van de Boulevard van Utrecht en de stad in lopen zonder u zorgen te maken over verkeer of dure tarieven bij P6 Car Park. U hoeft zich geen zorgen te maken als er een plek is als De Houtwal waar parkeren slechts twee euro per uur kost (of zelfs gratis als dat beter klinkt). Het maakt niet uit of dit uw eerste keer in Nederland zal zijn met familie en vrienden – laat ons bezoekers verwelkomen door hen gemoedsrust te geven terwijl ze een van Europa’s mooiste steden verkennen!

In de zomer kan u niet parkeren op de boulevard

In de zomermaanden, van april tot september, is parkeren op de Boulevard Harderwijk niet toegestaan. Dit betekent dat je in dat gebied nergens voor langere tijd kunt parkeren zonder een fikse boete te betalen! Gelukkig zijn er enkele uitzonderingen binnen dit tijdsbestek, zoals gratis parkeren op straat van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur bij het Kerkplein of P5 waar het € 1,70 per uur is – goedkoper dan de gebruikelijke Nederlandse tarieven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *